BESTYRELSE

Anthony Ho

Bestyrelsesformand
B.Comm, CA, FGIA, FCIS, FAICD

 Tony Ho er en erfaren virksomhedsleder, der har haft stillinger som bestyrelsesformand, direktør og finansdirektør for en række børsnoterede (ASX) selskaber. Stillingerne inkluderer direktør for Arthur Yates & Co Limited, administrerende direktør for M.S. McLeod Holdings Limited, formand for Apollo Minerals Limited og bestyrelsesformand for Hastings Technology Metals Limited. Tony er i øjeblikket formand for ASX-noterede Bioxyne Ltd.

Tony har en kommerciel bachelorgrad fra University of New South Wales, er medlem af Institute of Chartered Accountants i Australien og New Zealand, ligesom han er fellow på Governance Institute of Australia, Institute of Chartered Secretaries and Administrators, og Australian Institute of Company Directors.

Miles Guy

Næstformand
M.Comm(PA), MIPA, FGIA, FCIS, MAICD

Miles Guy blev udnævnt til selskabets økonomidirektør i 2009 og ansvarlig for compliance i 2010. Han er autoriseret revisor med mere end 20 års erfaring inden for ledelse af både kommercielle og offentlige ansvarsområder. Herigennem har Miles tilegnet sig omfattende erfaring inden for finans, kapitalmarkeder og virksomhedsrådgivning inden for en række brancher, herunder minedrift, byggeri og finansielle tjenesteydelser. Miles har haft stillingen som ansvarlig for compliance for en række selskaber, både børsnoterede og unoterede selskaber.

Miles har en kommerciel kandidatgrad og er certificeret inden for Corporate Governance. Han er medlem af Institute of Public Accountants og Australian Institute of Company Directors, ligesom han er fellow ved Governance Institute of Australia og Institute of Chartered Secretaries and Administrators.

John Mair

Bestyrelsesmedlem
PhD (Geol), MAusIMM

John Mair er uddannet økonomisk geolog med omfattende international erfaring på tværs af tekniske, ledelsesmæssige og administrative områder. Han har en ph.d. i økonomisk geologi (UWA) og har haft stilling som post-doc forsker ved Mineral Deposit Research Unit, UBC, i Canada. Hans erhvervserfaring i mineindustrien startede i Vestaustraliens guldminer inden for både eftersøgning og minedrift, før han skiftede til Nordamerika med fokus på ædle og uædle metaller i det vestlige Canada, Alaska og Mexico.

John har arbejdet med Grønland siden 2008 og været administrerende direktør i Greenland Minerals siden 2014. Han har været en nøgleperson i den tekniske udvikling af Kvanefjeld-projektet, virksomhedens udvikling og den kommercielle og strategiske alliance med Shenghe Resources. John Mair har arbejdet tæt sammen med Grønlandsforvaltningen i et årti og i nyere tid også med den danske regering for at etablere et regelsæt for produktion og eksport af uran. Han repræsenterer firmaet i kommercielle, tekniske og politiske fora internationalt.